Velkommen

Her på nettsidene til Borettslaget Bjølsenborgen finner du praktisk informasjon om blant annet vaktmester, fremleie, ombygging og navneskilt på ringeklokkene, og du kan finne informasjon om borettslaget. Bruk menyene i toppen av sidene for å finne det du leter etter.

Informasjon om andeler som skal selges og forhåndsavklaring om interesse for bruk av forkjøpsrett legges ut fortløpende her på forsiden.

Du kan abonnere på informasjonen som publiseres her på forsiden ved hjelp av tjenester som kan lese RSS. Eksempler er iTunes og Feedly hvor sistnevnte kan brukes både i en vanlig nettleser og som en app på telefonen din. For å finne vår RSS-strøm, skriv inn adressen vår, http://www.bborgen.no, i tjenesten du bruker.

Har du spørsmål som du ikke finner svar til her på nettsidene, så kan du ta kontakt med styret.