Sommerbrev 2019

Hei alle som bor i Bjølsenborgen! 

Sommeren er godt i gang - og her kommer litt informasjon fra styret.


Vindusutskifting

Vi håper alle er fornøyd med de nye vinduene. Arbeidet gikk smidig og uten særlige forsinkelser. Stor takk til alle beboere for at leilighetene ble gjort klare til avtalt tid! Opprydding av noen innrapporterte avvik gjenstår før VD er helt ferdige med jobben. Vi beklager at dette har tatt tid, og følger opp med VD.


Barnesikring/sperrebeslag

På generalforsamlingen ble det hevdet at vinduene ikke har tilstrekkelig barnesikring. Dette er feil. Vi har dokumentasjon på at sperrebeslagene er godkjent av SINTEF. Dersom sperrebeslaget ikke stopper vinduet på vei ut er dette en mangel som kan rettes. Dette og andre reklamasjonssaker er VD pliktige til å følge opp. Kontakt i så fall styret. 


Vannkraner i bakgården

Det er montert kranlås på utekranene ved tunnelen og oppgang O. Dette etter klager på støy når andre enn beboere brukte kranene. Krannøkkel ligger nå i alle oppganger. Husk og legge disse tilbake etter bruk! Om du vil ha din egen, kan universalnøkkel kjøpes på jernvarehandel. 


Annet 

  • Vi har flere ledige parkeringsplasser til utleie. Ta eventuelt kontakt.

  • Bidra gjerne til at bakgården er fin gjennom sommeren, for eksempel ved å knipe blomster i bedet eller vanning. Ta gjerne kontakt med styret.  

  • Ved stor nedbør trenger det vann inn i kjelleren i F. Anbud innhentes for å utbedre dette. Opplever du problem med fukt i andre kjellere? Meld i så fall gjerne fra slik at vi får bedre oversikt. 

  • Lik gjerne Borettslaget Bjølsenborgen på Facebook


Vi ønsker alle en fortsatt god sommer!

Hilsen styret

borettslaget.bjolsenborgen@gmail.com